Kvalitet och leveranstid

Som standard så levererar vi färdiga transkriberingar inom sju arbetsdagar. När det inte är storhelger och röda dagar innebär det leverans inom nio kalenderdagar.

Aktivt kvalitetsarbete

Det är enkelt att skriva på en hemsida att man har bra kvalitet. Det är något helt annat att hela tiden jobba systematiskt för att upprätthålla en god kvalitet på en tjänst. När det går följer vi de etablerade svenska skrivreglerna, och för specifika transkriberingsfall har vi egenutvecklade skrivregler som alla följer. Detta gör att kunderna knappt märker att det är olika personer som har jobbat med transkriberingarna.

Bra rekryteringar

Det är svårt att få jobb hos oss. Den som söker uppmanas att skicka med skärmdumpar från ett enkelt skrivprov. Därefter följer fler steg i rekryteringsprocessen där de allra flesta sökande väljs bort. I takt med att fler och fler söker jobb hos oss, samtidigt som vi utvecklar vår rekryteringsprocess så blir vi hela tiden bättre på att rekrytera rätt personer för uppdragen. De nya kollegorna får på ett systematiskt sätt lära sig vårt arbetssätt och har alltid kollegor som hjälper dem tills de känner sig helt trygga med våra skrivregler.

Regelbunden kvalitetsuppföljning

Om det skulle vara någon kollega som av någon anledning skulle börja slarva kommer vi snabbt kunna upptäcka det och följa upp det. Det betyder inte att någon direkt måste sluta, utan vi hjälper kollegan att komma igång ordentligt igen. Men vi ser alltid till att varje transkribering är av bra kvalitet innan den skickas till kunden. Vi har ett närvarande ledarskap där de anställda snabbt kan komma i kontakt med arbetsledningen när de har frågor eller stöter på problem. Och även när det inte uppstår problem så har vi en regelbunden kontakt med alla.

Detta låter kanske enkelt och självklart. Men det kräver mycket tid och energi från våra arbetsledare. Detta är något som vi hela tiden prioriterar för att erbjuda en hög kvalitet på alla transkriberingar.

Ser vi att det är något problem som flera kollegor dyker på så är vi snabba med att identifiera det problemet och hitta en lösning som passar för alla kollegor, även dem som ännu inte har dykt på problemet. Detta gör att vi hela tiden jobbar på ett smidigt sätt utan att kvalitetsproblem får förstöra vårt arbete.

Vi ser också till att alla som jobbar hos oss har bra utrustning, både mjukvara och hårdvara, för att klara av uppdraget. Det gör väldigt stor skillnad för kvaliteten.

Hur ser era transkriberingar ut?

Nedan hittar du en exempeltranskribering av en intervju med Miriam Bryant. Den visar tydligt hur en transkribering från oss kan se ut.

http://www.transkriberamera.se/exempeltranskribering-med-miriam-bryant/

Scroll to Top