Det är inte helt lätt att veta vem som är bäst på att jobba med transkribering. Vi jobbar i flera steg för att välja ut de personer som vi ska anställa. Relevant utbildning och erfarenhet är förstås viktigt men det finns personer som gör ett väldigt bra jobb som transkriberare ändå. Det är fritt fram för vem som helst att söka jobb hos oss. Vi tar löpande emot ansökningar via vår hemsida. När vi är i behov av ny personal så kontaktar vi någon eller några av de som har sökt jobb för en vidare process. Ansökningsformuläret finns längst ner på vår startsida.

Hur söker jag?

För att göra ett första urval ber vi dig att göra ett enkelt skrivprov på sajten 10 fast fingers. Där får du upp en text som du ska skriva av så fort och rätt som möjligt. Sidan ger dig sedan ett resultat och en poängberäkning som du tar en skärmdump på och skickar till oss. Ta dig gärna tid att öva flera gånger så att du kan skicka in ett så bra resultat som möjligt.

Klicka här för att testa skrivprovet

Related Posts

Transkribera

Spara pengar – anlita ett transkribergsföretag?

Går det spara pengar genom att anlita ett transkriberingsföretag? Det finns många anledningar till att anlita ett trankskriberingsföretag. En av dem är att spara tid – och pengar. Om man är ovan kan det ta Read more...

Transkribera

Smyghöjning av priset…?

Nej, vi höjer inte priset. Men vi gör en liten förändring i vår prismodell. Vi har tidigare inte tagit emot ljudfiler med fler än tre medverkande. Att fokusera på samtal med max tre medverkande har Read more...

Transkribera

God jul och gott nytt år!

Ännu ett transkriberingsår lider mot sitt slut. Vi på Transkribera Mera vill tacka alla våra kunder och transkriberare för ett bra år och vi ser positivt på vårt fortsatte arbete nästa år!